Miss073

Believe you can and you're halfway there

Review L’occitane shea butter dry skin hand cream

2 reacties

Vandaag ga ik jullie laten kennismaken met de handcréme van L’occitane.

loccitane

Wil je meer weten lees dan snel verder!

Het is koud!! No shit… nee dat is geen nieuws, ook niet dat de kou niet goed is voor je huid. Hoe veel ik ook van dit weer hou met dit weer let ik extra op om de juiste crèmes te gebruiken en zo ook voor mijn handen.

Een aantal maandjes terug zat deze handcrème in de Truly yours box en stiekem is hij heel snel op gegaan en hij is nu al over de helft leeg. Tijd dus dat ik jullie kennis laat maken met deze handcrème.

look, lakje en loccitane 061

De verpakking is simpel maar leuk. De handcrème zit in een tube waardoor je goed kan doseren en niet te veel pakt. Wat jammer is is dat er een draaidopje op zit waardoor je hem niet ff snel buiten kan op doen maar op zich is dat geen probleem want ik smeer toch bijna alleen als ik binnen zit.

De crème zelf is geweldig! Hij ruikt super lekker en het voelt als een hele rijke crème. Ook wanneer je het op je handen doet en uitsmeert voelt hij ook erg vol en machtig aan. Daarom verbaas ik me iedere keer weer hoe snel hij eigenlijk is ingetrokken. Nee voor deze crème hoef je geen minuten te wachten… Je kan gewoon gelijk weer verder met waar je mee bezig was. Kijk daar hou ik van! Niet minuten stil zitten maar hup mee weer aan de gang.

look, lakje en loccitane 062

Wat het doet met mijn handen? Naast dat ze echt een uurtje ( misschien wel langer) lekker ruiken maakt deze crème mijn handen Zacht! Ja inderdaad met een hoofdletter Z.  Mijn handen voelen enorm gevoed aan en ik merk dat mijn huid lekker soepel wordt.  Hij is ook erg zuinig in gebruik want ik gebruik iedere keer een bolletje ter grootte van twee erwten en daar kan ik beiden handen goed mee insmeren (zoals hieronder).

look, lakje en loccitane 063

Deze crème is gewoon DE handcrème, bovendien is hij nog betaalbaar ook want de crème 30ml kost maar €7,00 en nu in de sale maar €6,00. Dat vind ik echt niet duur voor een crème die zo goed is als deze. L’occitane heeft er een nieuwe fan bij en ik voeg deze crème graag bij mijn all time favorites!

Ik ben echt enorm benieuwd naar meer producten van L’occitane. Ik krijg echt met de dag een grotere wishlist xD.

Wat is jou favoriete product van L’occitane en als je er niet bekend mee bent wat is je favoriete handcrème?

Veel Liefs,

Auteur: miss073

Blogger, studeerd jeugdzorg, enorme fantasie en heeft ADHD. Have fun!

2 thoughts on “Review L’occitane shea butter dry skin hand cream

  1. Ik vind het een heeeeeeerlijke handcreme!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s