Miss073

Believe you can and you're halfway there

By Astrid: review Hansaplast warme voeten crème

2 reacties

Hey Allemaal,

19-04-2012 005

Dat ik een kou kleum ben is niks nieuws, ik dacht i.p.v mijn vriend te irriteren met altijd maar koude voeten, (die hij vervolgens warm kan maken met die van hem) ik koop een warme voeten crème dan worden mijn voeten lekker warm. Eerst een lekkere warme douche gepakt en daarna met sokken en huis pak op de bank dacht ik.. ik heb de warme voeten crème op mijn voeten gesmeerd en ff gewacht..voelde eerst niks! Ik dacht het werkt niet! Dus toen mijn sokken maar aangedaan.. beginnen mijn voeten enorm te jeuken, ze werden erg warm en rood. Geen aanrader dus. Ik probeerde ze af te koelen in koud water maar dat was ook geen goed idee..het leek alleen maar erger te worden! Dit is dus een grote eens maar niet meer test. Toch maar weer mijn vriendje lief aan kijken denk ik.

19-04-2012 006

Voordeel :

– beloofd warme voeten en is niet duur 6,50 euro.

Nadeel :

ik weet niet of dit voor iedereen geld maar ik kreeg er jeuk van en mijn huid werd erg rood. Ik koop dit dus nooit meer! Dan blijf ik liever koude voeten houden dan zo’n pijn te krijgen en die jeuk is ook niet fijn.

 

Veel Liefs,

Astrid

 

Hey Dames,

Normaal komt er op zondag eigenlijk een filmpje, zoals jullie weten heb ik een hele hectische week gehad waar ik verder niets over kwijt wil. Gisteren heb ik wel gewoon mijn verjaardag gevierd en heb hele leuke spulletjes gehad, die ik ook nog eens voor hier kan testen. Het filmpje komt dinsdag, dan laat ik jullie zien wat ik voor mijn verjaardag heb gehad en dan trek ik e gelukkige winnaar van de winactie! Je kan nog mee doen tot 23 april 23:59, vergeet dus niet mee te doen voor het leuke pakketje ( er zitten wat extra`s in!)

winactie-005_thumb

Vanaf vandaag ga ik weer proberen om te starten met bloggen en mijn leventje weer op te pakken, dus zou het leuk vinden als jullie gewoon weer lekker komen lezen en ook gewoon gezellige reacties achter laten Knipogende emoticon!

Tot morgen dan maar!!

Dikke Kus

Miss073!

Advertenties

Auteur: miss073

Blogger, studeerd jeugdzorg, enorme fantasie en heeft ADHD. Have fun!

2 thoughts on “By Astrid: review Hansaplast warme voeten crème

  1. Wow, sounds terrible! Het lijkt wel op een allergische reactie, wat volgens mij de producten ook veroorzaken om het warm te maken. Dacht ik. :’) Juch, walgelijk hoor! Het lijkt mij ook wel pijnlijk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s