Miss073

Believe you can and you're halfway there

Boxenparade: Truly yours

2 reacties

Hey Allemaal,

clip_image002

Jullie zullen het misschien al gemerkt hebben, echt overal schieten er beautyboxen uit de grond. Er zitten een aantal nieuwe aan te komen en daarom ga ik vandaag jullie kennis laten maken met de Truly Yours Box

clip_image004

Persbericht:

“Trouly yours is een maandelijkse box vol beautyproducten en een online platform voor de ‘sophisticated beauty Junky’. Wie een abbonement neemt op de truly yours box ontvangt elke maand een mooie box met vijf luxe samples van de beste, nieuwste of coolste producten van high-end beautybrands. De inhoud van de truly yours box wordt pas onthuld op het moment dat de abonnees de box ontvangen hebben, zodat het openen van de box telkens weer een verassing is. Met luxe samples worden miniaturen bedoeld, maar het kunnen ook travel sizes of zelfs full size versies van de producten zijn. Elke maand bevat de truly yours box een mix van producten op het gebied van huid-, haar- en lichaamsverzorging, make-up en parfums. Er is keuze uit drie verschillende abonnementen: maandelijks voor €12,95 per maand, jaarlijks voor €129,95 per jaar of drie maanden cadeau voor €34,95 ( allemaal incl. verzendkosten). Abonnees kunnen de full size versies van hun favoriete luxe samples in de truly yours shop kopen. De webshop is live vanaf half januari, nadat de eerste box verstuurd is. Klanten ontvangen truly yours punten voor het nemen van een abonnement, voor het geven van reviews en voor elke aankoop in de webshop. Met de punten kunnen ze sparen voor korting en cadeaus.”

clip_image006

Dit beloofd heel wat goeds. Morgen is het 17 januari en ik ben benieuwd naar de filmpjes over de truly yours box. Betalen kan met ideal en met welke merken ze samen werken blijft een verrassing tot 17 januari.

Ik ben erg benieuwd naar deze box, de foto`s en het pers bericht beloven in ieder geval een hoop moois voor ons. Hebben jullie hem al besteld of zijn jullie net als mij afwachtend naar de 1e box ( en mijn P)?

Veel Liefs,

Miss073

Advertenties

Auteur: miss073

Blogger, studeerd jeugdzorg, enorme fantasie en heeft ADHD. Have fun!

2 thoughts on “Boxenparade: Truly yours

  1. Ik vind de boxen erg leuk! Ik denk dat ik zelf voor de Blendbox ga!

  2. Ik ben er wel erg benieuwd naar, maar ga ze niet kopen:)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s