Miss073

Believe you can and you're halfway there

Boxen parade: BlendBox

3 reacties

Hey Allemaal,

Jullie zullen het misschien al gemerkt hebben, echt overal schieten er beautyboxen uit de grond. Er zitten een aantal nieuwe aan te komen en daarom ga ik vandaag jullie kennis laten maken met de Blendbox.

clip_image002

Persbericht:

Amsterdam – Ook in Nederland blijven wij niet achter. Hollands eigen beauty boxje wordt binnenkort gelanceerd. Voor €10 per maand ontvang je 4-5 deluxe samples in een extravagante box.

Je zult producten als lipsticks, mascara’s, creams, cleaners, sprays en zelfs een kleine snack zomaar tegen kunnen komen. De producten zullen met zorg uitgekozen worden aan de hand van een Beauty Profile die klanten op de website kunnen invullen. “Zo weten wij precies dat de box de juiste items zullen bevatten die onze klanten echt leuk vinden”. Met de deluxes samples krijgt de klant genoeg tijd om het product zorgvuldig uit te proberen, voordat ze het product daadwerkelijk gaan kopen.”

Het is een leuke manier om nieuwe producten te ontdekken. Daarnaast bespaar je ook tientallen euro’s op beauty producten. Je koopt alleen producten die je echt leuk vind.”

Dit is het persbericht en omdat er nog wat onduidelijkheden waren heb ik voor jullie even wat vragen gesteld om wat dingen helder te krijgen. Ze gaan samenwerken met “All time favorites” merken zoals KOH, Benefit etc..

clip_image004

Gelukkig voor ons streven ze er ook naar om soms een FULL size in de box te doen, YaY :D. De box kost 10€ per maand en dat is inclusief verzendkosten. Daarmee is het dus de goedkoopste beautybox op het moment. Ook komt er een puntensysteem een web shop en een beautyblog met veel tutorials bij. Je betaald met Ideal wat iedere bank wel heeft dus dat is handig en het is een abonnement. De box word waarschijnlijk in februari gelanceerd en ik ben erg benieuwd.

clip_image005

Eigenlijk heb ik mezelf een abonnement op de Glossy box beloofd, maar nu er zoveel uitkomen wil ik nog even rondkijken wat welke box te bieden heeft. Ik ben erg benieuwd naar de box en wat ook leuk is, als je jezelf nu inschrijft voor de box maak je ook nog eens kans op een make-up palette. Altijd leuk!

Veel Liefs,

Miss073

Advertenties

Auteur: miss073

Blogger, studeerd jeugdzorg, enorme fantasie en heeft ADHD. Have fun!

3 thoughts on “Boxen parade: BlendBox

  1. Ik had er al eens over gehoord, het lijkt me echt fijn! Leuke blog heb je zeg.

  2. Het komt mij ook bekend voor, ik ben benieuwd!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s